Zomervakantie Brixen

Appartement Brixen – Zomervakantie

De zomer verblijven in SkiWelt Wilde Kaiser Brixental is minstens net zo mooi als in de winter. De zomerbanen in de bergen zorgen voor een beleving op zich. Ze zijn van midden mei tot eind oktober geopend. Vanuit je vakantiehuis in Brixen kun je er heerlijk op uit!
Neem in Brixen de 6er-Gondelbahn Hochbrixen en laat je over een lengte van 1800 m naar 500 m hoogte brengen. Boven raak je gefascineerd door het uitzicht en zijn omgeving.
Hier wandelen is een regelrechte TOP ervaring……

Uitgelicht

1 nacht vanaf € 48
Brixen Im Thale (AT)
Sigi
6 Personen
2 Slaapkamers
1 Badkamers
 
1 nacht vanaf € 74
Brixen Im Thale (AT)
Sonnberg
8 Personen
3 Slaapkamers
1 Badkamers
 
1 nacht vanaf € 179
Brixen Im Thale (AT)
Feilgrub
20 Personen
7 Slaapkamers
3 Badkamers
 
1 nacht vanaf € 138
Brixen Im Thale (AT)
Cavada
16 Personen
8 Slaapkamers
3 Badkamers
 

Zomerliften

In de zomer zijn er in de regio 13 skiliften geopend, die u naar max. 1.800 meter kunnen brengen. Vier Liften zijn zelfs toegankelijk voor fietsers.

Wandelen

De Wilder Kaiser-Brixental is een unieke omgeving voor vele spectaculaire wandelingen. Laat je uitdagen door de bergtoppen en beleef de unieke bergen.
Berggidsen met ervaring kunnen je begeleiden en laten je de mooiste plekjes zien.

Fietsen

Fietsen en mountainbiken
Het Brixental is hiervoor uitermate geschikt met zijn 280 km aan fietsroutes. Ook hier zijn de activiteiten aan te passen aan uw eigen niveau. Zo kunnen de mountainbikers de beklimmingen kiezen of de ruigere routes, en de gewone fietsers (waaronder ook de e-bikers) de rustigere paden kiezen. Bij de VVV zijn GPS routes beschikbaar.

Klimmen

Wil je klimmen? Dat kan in deze regio. Er zijn mogelijkheden om tochten onder begeleiding van een gids te maken of huttentochten. In Westendorf is overigens ook een klimhal, waar u uw klimcapaciteiten kunt oefenen.

Andere activiteiten in het Brixental zijn:

      • Ballonvaart
      • Paragliding, een school voor paragliding vind je in Westendorf
      • Modelvliegen